Bruine bonen left over style
Bruine bonen gerecht.
- 1 blik bruine bonen
- 250 gr rundergehakt
- restje pastasaus v/d vorige dag
- ketjap manis
- rijst
-1 augurk in reepjes gesneden.
1) Kook de rijst.
2) Bak de rundergehakt gaar in de pastasaus.
3) Voeg ketjap manis naar smaak toe (een eetlepel is meer dan voldoende).
4) Voeg de bonen bij het gehaktmengsel en laat zachtjes sudderen tot de bonen gaar zijn ( ongeveer 30 minuten).
5) Maak mooie bolletjes rijst en schep de bonen er in een halve maan omheen. Garneer met wat reepjes augurk.
Eet smakelijk !!!
- 1 blik bruine bonen
- 250 gr rundergehakt
- restje pastasaus v/d vorige dag
- ketjap manis
- rijst
-1 augurk in reepjes gesneden.
1) Kook de rijst.
2) Bak de rundergehakt gaar in de pastasaus.
3) Voeg ketjap manis naar smaak toe (een eetlepel is meer dan voldoende).
4) Voeg de bonen bij het gehaktmengsel en laat zachtjes sudderen tot de bonen gaar zijn ( ongeveer 30 minuten).
5) Maak mooie bolletjes rijst en schep de bonen er in een halve maan omheen. Garneer met wat reepjes augurk.
Eet smakelijk !!!
Reacties
Een reactie posten