Rozijnenspread

Dit is een makkelijk en gezond recept.
And i love it!
Het heeft wat weg van appel-kaneel. Zoet maar lekker licht.

De rozijnenspread kan je op crackers, pannenkoeken, brood, door de yoghurt en
zelfs door de zelfgemaakte muesli.
Ik gebruik het in en op all of the above. :)


Het komt natuurlijk uit de Happifood.

- zak rozijnen
- kaneelpoeder
- water
- schenkkan van minstens 1,5 liter
- staafmixer

Leeg de zak rozijnen in de schenkkan.
Vul de schenkkan met genoeg water om de rozijnen ruim onder water te zetten.
Laat de rozijnen een nachtje weken.
Giet de rozijnen af.
Pureer met de staafmixer en breng de spread met kaneelpoeder op smaak.

Bewaren in de koelkast.


                       Liefde, Rozijnen, Voedsel, Sweet, Hart
Eet smakelijk.

xoxo Sem.

Reacties

Populaire posts